Aubergine Tomate
Aubergine Tomate. Cette recette est une invention, un joyeux bricolage comme j'adore en faire, entre la caponata et la riste d'aubergine. Je crois que je pourrais me nourrir de cette préparation de légumes à peu près à tous les repas, en alternance avec la soupe froide de tomate, ou le gaspacho de courgette et concombre.
Once the aubergines are baked, transfer in a deep baking dish. Lightly brush some large non-stick baking sheets with olive oil and arrange the aubergine slices in a single layer on each. Meanwhile, heat a griddle pan until very hot.
Peel and finely chop the onion, and peel and finely slice the garlic.
Place the aubergine halves on a baking tray, cut side up, and drizzle with some olive oil.
Find the perfect Aubergine Tomate stock photos and editorial news pictures from Getty Images. Add in the chopped tomatoes, tomato paste, basil, a pinch of sugar and seasoning. Arroser de la moitié du reste de l'huile et parsemer de la moitié du reste du sel et du poivre.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Steve Numbersoz
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Aubergine Tomate"
Enregistrer un commentaire