Aioli Provencale
Aioli Provencale. Peel the garlic and crush together with the salt (in a mortar if you have one or else in a glass or ceramic bowl). Prepare the Aïoli: peel the cloves of garlic, cut them in half and crush.
I like to use a spout in an olive oil bottle to regulate the flow but you can also drip the oil in from a spoon. Take a batch of fresh, garlicky aioli, surround it with perfect vegetables in season, hard-boiled eggs and. This is what your aioli should look like: Present as follows: arrange the cod on a large platter surrounded by the potatoes, carrots, beetroot, hard-boiled.
Rincez abondamment les bulots déjà cuits dans plusieurs eaux afin d'en éliminer tous les petits morceaux de coquilles restants.
C'est une recette toute simple mais qui demande quand même pas mal de préparation.
Mettre à cuire les légumes et le poisson avant de préparer l'aïoli et servir les légumes, oeufs et poisson bien chauds. « Vous pouvez mettre tout ce qu'il vous plait en accompagnement. Cover with foil and refrigerate overnight. Mélange "d'ail" et "d'huile", l'aïoli est une sauce qui nous vient directement de Provence.
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Steve Numbersoz
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