Sauce Poivre Vert
Sauce Poivre Vert. Escallops of veal, veal chops, sautéed chicken breast, duck breast and even for fish filets it is a wonderfully flavored addition to any of these protein sources. Magret de canard sauce aux poivres.
Faire fondre un peu de beurre dans une casserole, les faire revenir dedans, ajouter la crème et porter à ébullition. Dans la une poêle, porter à ébullition tous les ingrédients en remuant constamment à l'aide d'un fouet. Press the crushed green peppercorns into the meat with your fingers.
When meat is cooked, add brandy to pan and set aflame!
Generously grind black pepper over steaks.
Place the green peppercorns in a mortar and pestle and lightly crush them. Sur un feu vif, faites-les réduire à moitié avant de mettre la crème et le poivre à l'intérieur. Vous pouvez utiliser des grains de poivre vert ou noir pour faire cette sauce maison.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Steve Numbersoz
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Sauce Poivre Vert"
Enregistrer un commentaire