Bissara Recette. Drain the beans in a strainer set over a bowl. Place the beans in a pot and add the water, olive oil, garlic, and spices.
Recette De Soupe De Pois Cassés Au Cumin - Académie Végétale (Lena Pittman) Direction le Maroc avec cette soupe ou velouté de pois-cassé appelée Bessara ou Bissara. You can make it more creamy by not adding any water after cooking or more liquid by adding more water. If you like beans, that's a meal for you.
La bissara marocaine est une des recettes les plus symboliques du nord du Maroc.
After your beans cooked use your hand blender and blend it to get a smooth creamy soup.
Bissara / purée de pois cassé | Le Blog cuisine de Samar | Recette ...
Recette : Bissara (aux fèves), une tartinade voisine du houmous libanais
Bissara ou purée de fèves - Le Sésame Des Saveurs
Bissara / purée de pois cassé | Le Blog cuisine de Samar
Bissara - soupe de pois cassés marocaine ~ Happy papilles | Soupe de ...
Bissara / purée de fèves · Aux delices du palais | Alimentation ...
Soupe de pois cassé ( Bissara) | Recettes Cookeo
Bissara Purée de Pois Cassé / la Recette Facile - Paperblog
Bissara Purée de Pois Cassé / la Recette Facile · Aux délices du palais
Voir l'intégralité de cette recette sur le site du gourmet. Bring salted water to a boil. Bring the beans to a boil then reduce the heat and simmer, partially covered, until the beans are tender, about an hour.
Judul: Bissara Recette
Rating: 100%
based on 788 ratings.
5 user reviews. Steve Numbersoz
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Bissara Recette"
Enregistrer un commentaire