Aioli Traditionnel
Aioli Traditionnel. Un plat classique et traditionnel de Provence est de cuire à la vapeur des légumes frais comme les carottes, les pommes de terre, les asperges, à peu près n'importe quel légume. While it's possible to hand mince/grate the garlic, this will make for a chunky garlic aioli sauce.
Mangez votre aïoli rapidement après l'avoir préparé. Place garlic slices in a mortar with kosher salt. To save time, you can pass the garlic through a garlic press first.
Transfer to a bowl with the egg yolks, lemon juice and saffron and whisk to blend.
Pop the garlic cloves and the salt into a pestle and mortar and get crushing.
Un plat classique et traditionnel de Provence est de cuire à la vapeur des légumes frais comme les carottes, les pommes de terre, les asperges, à peu près n'importe quel légume. A part, séparez le blanc du jaune d'oeuf. La preparación del aioli no es complicada en si mismo- su lista de ingredientes es simple - pero si requiere de un poco de paciencia y amor.
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Steve Numbersoz
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