Gaspacho Melon
Gaspacho Melon. Add the apple cider vinegar, olive oil, red pepper flakes and season with salt and black pepper to taste. In a large bowl, combine the watermelon puree, lime juice, lime zest, ginger and salt.
Cover and refrigerate until ready to serve. On se donne rendez-vous dans votre boîte mail ! Adjust seasonings if desired and chill before serving.
Pelamos y cortamos el pepino en cubos.
Stir in the remaining diced mixture.
Mix watermelon, cucumber, bell pepper, basil, parsley, vinegar, shallot, oil and salt in a large bowl. Au robot culinaire ou au mélangeur, réduire en purée lisse le melon d'eau, les tomates, le concombre, l'oignon, l'huile et le vinaigre. Une recette parfaite pour se rafraichir en toute gourmandise à l'apéritif, en mise en bouche.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Steve Numbersoz
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Gaspacho Melon"
Enregistrer un commentaire